За мен

Здравейте,

Дадох си 12 минути, за да напиша това представяне – времето, за което ще се изпекат една тава бисквити, като се надявам, че за това време ще успея да напиша само най-същественото:

Аз съм Алекс и обичам да готвя. Наред с ходенето на планина и пътуванията, това е едно от нещата, чрез които си почивам активно. И докато за първите две най-често ми се удава възможност само през уикендите и отпуските, то с готвенето си почивам ежедневно. Между ученето, работата и другите странични занимания, винаги намирам време да приготвя нещо вкусно. Старая се храната, която приготвям, да е полезна и да изглежда добре.

Обичам да готвя, но не само за себе си, а и за другите. Считам, че удоволствието от хубавата (разбирайте вкусна, полезна и добре изглеждаща) храна е нещо, което трябва да бъде споделяно. А със споделянето идва и моментът на удовлетворение.

Alex's Kitchen: Never Trust a Skinny Cook?! е мястото, на което ще публикувам вкусни идеи. И тъй като преносът на сладкиши по интернет все още не е достижим в технологично отношение, удовлетворението за мен ще дойде, ако съм успяла да ви провокирам да изпълните някоя от споделените рецепти.

Из кухнята вече си носи приятен аромат на прясно изпечени бисквити, значи трябва да приключвам…

Освен в коментарите, можете да се свържете с мен чрез Формата за контакт

… или във Facebook.